Headsets

Headsets IPN

Wilt u graag een headset kopen voor uw vaste telefoon? Bij koop een headset kunt u een hoogwaardige noise cancelling headset kopen van het merk IPN.

IPN

IPN is hét headset-merk ontwikkeld voor professionals. De kwalitatief hoogwaardige headsets zijn voorzien van de nieuwste technologie. Zo hebben alle headsets bijvoorbeeld een noise cancelling microfoon.

IPN heeft universeel inzetbare oplossingen, zowel draadloos als draad gebonden headsets. Dankzij het design zorgen ze voor een optimaal belcomfort.

De producten zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik in kantooromgevingen.

Een headset voor elke situatie

Koopeenheadset.nl is de enige leverancier in Nederland die IPN headsets levert. De headsets zijn de perfecte oplossing voor vaste telefonie. Met de draad gebonden headsets heeft u altijd uw handen vrij tijdens het telefoneren. En met de draadloze headsets bent u niet gebonden aan uw werkplek, waardoor u vrij bent om te bewegen tijdens een gesprek.

Wij bieden verschillende soorten headsets, zodat er altijd wel een headset is die bij u past. Met de dubbeloors headset kunt u uw omgevingsgeluid reduceren, zodat u zich nog beter op gesprekken kunt focussen. Perfect in hectische omgevingen, zoals een callcenter. Heeft u liever 1 oor vrij? Dan is de in-ear of enkeloors headset perfect voor u.

Dankzij een noise cancelling headset zal u effectiever communiceren, waardoor uw productiviteit omhoog zal gaan. De headsets zijn in verschillende sectoren te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan marketing, zorg, callcenters, receptionisten en VOIP-centrales. Maar ook voor sales en werving zijn de headsets ideaal.

We bieden verschillende typen aansluitingen aan. Zo zijn er headsets die via USB aan te sluiten zijn, maar ook met bluetooth of met een electronic hook switch.

Naast headsets bieden wij ook accessoires aan voor uw headset. Bijvoorbeeld een connection box waarmee u gesprekken op afstand kunt aannemen en verbreken. Ook voor adapters, kabels, batterijen en oorkussens kunt u bij ons terecht.

Scroll naar boven